Specialized Turbo Vado 6.0 Şehir İçindeki Görünmez Kanatlarınız

Specialized Turbo Vado 6.0 Şehir İçindeki Görünmez Kanatlarınız

Specialized Turbo Vado 6.0 Şehir İçindeki Görünmez Kanatlarınız

Şehir içinde bisiklet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte, günlük yaşamında bisiklet kullanan insanların ihtiyaçları ve gereksinimleri de çeşitleniyor. Specialized Turbo Vado E-Bike 6.0 işte tam da bu ihtiyaçtan dolayı son kullanıcıya efektif çözümler yaratmak için geliştirildi.

 

Specialized Turbo Vado 6.0 şehir içi ulaşım için akılcı çözümler sunuyor.

Kadro içine entegre edilen 250W Specialized 1.2 S, Custom Rx Street Tuned Motor ile Turbo Vado 6.0 şehir içinde hız ve stili bir arada sunuyor.

           

250W Specialized 1.2 S, Custom Rx Street Tuned Motor

Sabahları işe giderken, öğlen bir kahve molasına veya bir toplantıya yetişirken hem trafikten kurtulmanıza hem de gün içinde bisiklet kullanma zevkine varmanıza olanak sağlayacak bu elektrikli bisiklet, hem erkekler hem de kadınlar için özel üretilmiş modelleriyle her türlü şehir içi ulaşım ihtiyacına cevap verebilmektedir.

Specialized Turbo Vado 6.0 sizi trafikte bir adım öteye taşıyacak.

Specialized Turbo Vado kadro içine entegre edilmiş pedal hareketiyle aktif olan motoruyla size konforlu ve eğlenceli bir sürüş sağlıyor. Pek çok zaman arabayla tercih edeceğiniz şehir içindeki mesafelerin çoğuna Vado göz dikmiş durumda. Hali hazırda bisiklet kullanıyorsanız bile , enerjinizi daha efektif kullanmanıza yarayacak harika bir icat kendisi.

Vado ile hayat kolay ve basit.

Vado size üç farklı sürüş seçeneği sunuyor. Bunlardan ilki “Eco” yani, ekonomi modu. Ekonomi modunda, Vado’nun motor şarjı yaklaşık 80 km boyunca size pedal desteği sağlıyor.

Bir diğer mod olan “Sport” modu ise eğlenceyi bir üste taşıyarak size daha akıcı bir sürüş sağlarken, yaklaşık pil ömrü 55km boyunca size eşlik ediyor. Sport mod özellik trafikte hızınızı belli bir seviyede tutarak size daha güvenli bir sürüş deneyimi sağlıyor.

Üçüncü alternatif mod ise “Turbo” modu. İşte burada işler daha eğlenceli bir hal almaya başlıyor. Bisiklet sürenlerin şehir içi ulaşımda en çok kafalarına taktığı yokuşlar Turbo moduyla sanki sahil kenarında pedalladığınız hissi veriyor. Turbo modunda yaklaşık 40km boyunca seyahat edebiliyorsunuz.(Belirtilen şarj ömrü mesafeleri kişinin fiziksel özelliklerine ve yol karakterlerine göre değişkenlik gösterebiliyor.)

Birisi yokuş mu dedi? Vado ile sorun değil. Turbo modu ile yokuşlar çocuk oyuncağı.

Bu fonksiyonları rahatça kontrol etmenizi sağlayan 2,2 inç boyutunda Alman BLOKS marka yol bilgisayarı da elektrikli bisikletinizin ile en efektif sürüş deneyimini yaşamanıza olanak sağlıyor.

 2.2 inç BLOKS yol bilgisayarı sürüş kolaylığı sağlıyor.

Ayrıca Specialized Mission uygulamasıyla gideceğiniz noktayı önceden ayarlayıp, Vado’nun sizi en optimum şekilde pil ömrü harcayarak varış noktasına götürmesini sağlayabiliyorsunuz. Haritadan ( Harita özelliği ülkeden ülkeye değişkenlik gösterebilmekte.) yararlanarak mesafe ve yükseklik verilerine göre sizin için en ekonomik sürüşü ayarlayabilmekte.

Gideceğin yer için, en uygun şarj tüketimini Specialized Mission uygulamasıyla yönetebilirsin.

Bu arada hem kendinizi iyi hissediyor hem de biraz pedal çevirmek istiyorsunuz diyelim. Motor gücünü devre dışı bırakıp Vado’yu klasik bir şehir bisikleti gibi de kullanabilirsiniz. Yine ellerinizi gidondan kaldırmadan tek tuşla bütün güç modlarını kontrol edebiliyorsunuz.

Vado’ya bin ve keyfini çıkar!

Ayrıca Vado, 600 lümenlik ön farı yardımıyla gece görüşünüzü ve görünürlüğünüzü maksimum şekilde arttırmak için dizayn edilmiştir.

Minimum motor ve dişli sesiyle, sürücüsüne sessiz bir sürüş sağlamakta olan  Vado’nun akıcı olduğunu, pedala bastığınız ilk anda aynakoldaki mıknatıslar vasıtasıyla motorun desteğe başladığı an farkına varabiliyorsunuz.

Bisiklet sürerken güvenlik için görünür olmak her zaman ön planda.

Sonuç olarak Specialized Turbo Vado şehir içinde size görünmez kanatlar vaat ederken, gündelik yaşantınızda hem daha ekonomik hem de daha enerjik bir taşıma seçeneği sunuyor. Satın aldıktan sonra dahi, güncellemelerle yeni özelliklere sahip olabiliyorsunuz. Daha fazla bilgi ve detaylı bir izlenim için sizleri Aktif Pedal mağazalarımıza Turbo Vado 6.0 ve diğer alternatif e-bike’ları denemeye bekliyoruz.

Specialized Turbo Vado 6.0 ile kanatlanmaya hazır olun!