Specialized Sirrus ile şehrin temposunu yakala!

Specialized Sirrus ile şehrin temposunu yakala!

Şehir bisikleti arayanlar için doğru seçim : Specialized Sirrus!

Specialized Sirrus 4.0 Şehir Bisikleti

Specialized Sirrus şehir bisikleti serisi, bisiklete yeni başlayanlar veya yeniden başlamak isteyenler için, alternatifleri arasında birkaç adım öne çıkıyor. Hem konforu hem de sağladığı performansının yanı sıra şık görünümü ile bir şehir bisikleti olarak beklentilerinizi tatmin edecek bir sürüş deneyimi sunuyor.

Specialized Sirrus her an bir köşeden karşınıza çıkabilir.

 

Gerek şehir içi sürüşlerinizde , gerekse uzun turlarda , Sirrus , dayanıklı ve hafif yapısıyla size akıcı bir sürüş yaşatıyor. Kadro geometrisi size en optimum performans/konfor değerini sağlaması için tasarlanmış olup, alüminyum ve karbon kadro seçenekleriyle Specialized Sirrus şehir bisikleti serisi, size geniş bir yelpaze sunuyor.

Şehrin içinden gelen detaylarla Specialized Sirrus.

Ergonomik yapısıyla üst düzeye yakın konfor sağlayan Sirrus, şehir bisikletleri algısına yeni bir boyut getiriyor. Bisiklette uzun süre vakit geçirmenize aldırmaksızın aynı konforu bütün sürüş boyunca üst düzeyde hissedebiliyorsunuz. Body Geometry elcik ve sele ekipmanları, uzun kilometreler kullandıkça farkedeceğiniz bir rahatlık sağlıyor. Ayrıca şehir içi ve dışı her türlü profile uygun patlamaya karşı dayanıklı Specialized Nimbus Reflect dış lastik donanımı ile birlikte yolda zaman kaybetme riskiniz en aza iniyor.

Sağlam ve konforlu Sirrus ile daha az problem daha fazla keyif.

Sirrus, kadro olarak A1 SL Alüminyum ve FACT 9r Karbon seçenekleriyle bisiklet severlerin karşısına çıkıyor. Alüminyum kadrosu, beklentilerinize ekonomik bir cevap verirken, şehir içi sürüşlerde kötü hava şartlarına karşı çamurluk veya uzun sürüşler için taşıyıcı ekipmanlar eklemeye olanak sağlıyor.

Çamurluk, bagaj ve heybe eklenti seçenekleriyle tam donanımlı bir şehir bisikleti.

 

Sirrus, karbon kadro seçeneği ise size daha hafif, yokuşlar için daha efektif ve daha çabuk cevap veren bir bisiklet vaat ederek, aynı zamanda esnemezliği ve sportifliği ön plana çıkarıyor.

Üst düzey esnemezlik ve sportiflik , FACT 9r karbon kadro seçenekleriyle.

Kadro içerisine alınmış fren ve vites kabloları ile bisikletinize şık bir görünüm kazandırmakla beraber, bisikletinizin fren ve vites kablolarının dış etmenlerden daha az etkilenmesini sağlar. Bu şekilde Sirrus’u fren ve vites ayarlarınızda sorun yaşamadan uzun mesafeler kullanabilirsiniz.

Detaylar sayesinde, daha klas bir görünüm.

Ek olarak hidrolik disk fren seçenekleriyle size daha güvenli bir sürüş olanağı sağlamaktadır. Şehir içi kullanıcılarının en çok aradığı özelliklerden biri de fren mesafesini olabildiğince kısa tutmaktır. Sirrus hidrolik disk fren aksamı bu kaygınızı en aza düşürmek için tasarlanmıştır.

Üst düzey kontrol için tasarlandı.

Sonuç olarak Specialized Sirrus şehir bisikletleri serisi ,size güvenli, performansı yüksek ve verimli bir sürüş deneyimini, şık görünümü ile şehir içinde dikkatleri üzerinize toplayacak model seçenekleriyle beğeninize sunuyor. Yeniden iki tekerli bir hayata adım atmak veya gün içinde egzersiz yaparak fit kalmak istiyorsanız Specialized Sirrus tam size göre. Daha detaylı bilgi ve geniş ürün seçenekleri için sizleri Aktif Pedal mağazalarımıza bekliyoruz.